Villkor

Företaget

Kristinablakstad.com’s webbshop ägs och drivs av Kristina Blakstad. Allt innehåll på Kristinablakstad.com, inklusive, men inte begränsat till: informationsinnehåll, bilder, grafik och programkod såsom html och JavaScript är upphovsskyddat material tillhörande Kristinablakstad.com och får inte reproduceras på något sätt utan Kristinablakstad.com’s skriftliga godkännande. Bilder får publiceras på nätet förutsatt att man i samband med bilden tydligt uppger att den är tagen från Kristinablakstad.com och även länkar till www.kristinablakstad.com.

Kunduppgifter

Vid första köptillfället ber vi dig fylla i dina kunduppgifter. Dessa måste du fylla i för att vi ska kunna hantera dina beställningar på bästa möjliga sätt.

De personuppgifter du lämnar vid beställning behandlas konfidentiellt och lämnas aldrig ut till tredje part utan ditt medgivande.

Du har alltid rätt att ta del av dina registrerade uppgifter och vill du ta bort uppgifterna hos oss så ordnar vi det.
Personuppgiftslagen hittar du på http://www.pul.nu.

Det är viktigt att du anger rätt e-mailadress då orderbekräftelsen skickas dit. Om du behöver ändra dina kunduppgifter kan du kontakta oss på mail: info@kristinablakstad.com.

Beställning från utlandet

Vi tar gärna emot beställningar från Danmark, Norge och Finland. Frakten till dessa länder är för närvarande 250SEK. Eventuell tullavgift betalas av mottagaren.

Ångerrätt

Du har rätt att ångra köpet inom 14 dagar enligt Distansavtalslagen. Enligt den lagen gäller också att varan skall återlämnas i oförändrat skick. Du står själv för frakten tillbaka till oss och står även för transportrisken gentemot posten. Paket som skickas med annan fraktfirma än Posten hämtas ej ut.

Vi ersätter dig för varan. Frakt ersätts inte.
Emballera väl! Är varan förstörd vid en retur kan vi inte ersätta dig och du får själv ta reklamationen gentemot posten.

Observera:

  • Ångerrätten gäller endast när du handlar som privatperson, ej företag
  • Ångerrätten gäller ej heller beställningsvaror som tillverkas eller beställs enbart för dig.
  • Ett paket som inte hämtas ut på posten omfattas inte av ångerrätten så tänk på att alltid hämta ut ditt paket. Därefter går det bra att returnera.

Kontakta ALLTID oss på mail info@kristinablakstad.com innan du skickar tillbaka dina varor för mer information om hur
du ska göra och för att undvika missförstånd. Om du skickar tillbaka ditt paket utan att kontakta oss riskerar du
påminnelseavgift pga att vi ej hämtar paket varje dag. Returpaket som skickas mot postförskott eller efterkrav utlöses ej!

Varan ska vara oanvänd och ligga i sitt originalemballage.
Om vi inte kan komma överens vid vad som gäller vid ångerrätt hänvisar vi till Allmänna reklamationsnämnden.
Vi följer deras rekommendationer. Pengar i retur inom 30 dagar.

Ej uthämtat paket

Om du av någon anledning inte hämtar ut den order du har beställt kommer vi att debitera dig 400:- för att täcka våra omkostnader. Vid utlandsbeställningar debiteras den faktiska frakten tur och retur! Vi lägger ner mycket tid och omsorg på att packa och skicka paket och en order som inte blir uthämtad är mycket tråkigt för både dig och oss!
Obetalda fakturor går vidare till Inkasso.

OBS! Ett paket som går tillbaka till oss outlöst behandlas inte som en retur. Paketet ligger oöppnat i förvar hos oss tills du hör av dig. Observera att inga pengar går i retur eller att fakturan krediteras förrän du hör av dig till oss!

Reklamation

Reklamation av felaktig eller defekt vara ska ske så fort felet upptäcks (inom en vecka efter att du mottagit din vara). Kontakta ALLTID oss vi reklamation. Skicka inte tillbaka utan att kontakta oss. Skickar du ändå en vara tillbaka utan att kontakta oss först kan vi inte ersätta dig för frakten. Om du redan vid uthämtning av paketet märker att emballaget är trasigt ska du öppna paketet och kontrollera varan. Är varan trasig reklamerar du direkt till ditt postombud. Vi ersätter varan med en likvärdig eller så får du pengarna tillbaka.

Pengar i retur sker inom 30 dagar.
Om vi inte kan komma överens vid en reklamation hänvisar vi till Allmänna reklamationsnämnden. Vi följer deras rekommendationer.

Uppdaterar..
Din varukorg är tom.